26.10.2024
Телеканал NTD

Філіппінець за 45 років зібрав 20 тисяч іграшок із ресторанів швидкого харчування

Філіппінець за 45 років зібрав 20 тисяч іграшок із ресторанів швидкого харчування

Філіппінський художник Персівал Лугуе з п'яти років збирає іграшки з ресторанів швидкого харчування. Зараз Персівалу 50..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Філіппінський художник Персівал Лугуе з п’яти років збирає іграшки з ресторанів швидкого харчування. Зараз Персівалу 50 років, і в його колекції вже майже 20 тисяч іграшок. Усе зберігає вдома в Апаліті, що на острові Лусон.

[Персівал Лугуе, колекціонер]:
«У 2014 році представники Книги Гіннеса попросили мене скласти каталог колекції. Я вписав у нього 10 000 іграшок. Це було років шість тому. Після цього іграшок додалося. Я купував їх у ресторанах, також іграшки дарували друзі й надсилали родичі з-за кордону».

Рекорд філіппінця досі не побито. Щоб було де розмістити колекцію, чоловік звів триповерховий будинок. Персівал з малих літ звик піклуватися про іграшки й любив виставляти їх на огляд.

[Персівал Лугуе, колекціонер]:
«Іграшка схожа на оповідача. Кожна нагадує мені про той конкретний період, коли я її придбав, про те, що тоді відбувалося, що пов’язано з купівлею цієї іграшки».

Усі іграшки викликають у колекціонера таку ж радість, як Різдво. Але є і зовсім особливі експонати.

[Персівал Лугуе, колекціонер]:
«Це Гетті-Спагеті. Вона в мене приблизно з 88-го року. Минуло багато часу, та якщо добре піклуватися про іграшку, вона буде як нова. Особливість цієї іграшки в тому, що мені її подарувала мама, яку я дуже люблю і яка підтримує моє захоплення».

Розглядаючи колекцію філіппінця, його друзі часто пізнають іграшки, які мали в дитинстві. Це завжди викликає зворушливі спогади. Тому чоловік мріє відкрити музей, щоб порадувати й інших людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Філіппінець за 45 років зібрав 20 тисяч іграшок із ресторанів швидкого харчуванняСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощів200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: