26.12.2024
Телеканал NTD

Квітуча сакура ознаменувала початок весни у Вашингтоні

Квітуча сакура ознаменувала початок весни у Вашингтоні

Квітуча сакура ознаменувала прихід весни до столиці США. На тлі монумента Вашингтону колихаються гілки японських вишень,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Квітуча сакура ознаменувала прихід весни до столиці США. На тлі монумента Вашингтону колихаються гілки японських вишень, що вбралися в ніжно-рожеві сукні.

Попри пандемію охочих помилуватися цвітінням чимало. Та однаково менше, ніж було в інші роки. Служба національних парків пригрозила закрити доступ до вишневих дерев, якщо почнуть збиратися юрби.

[Нік, житель Вашингтона]:
«Ми трохи хвилювалися через те, що парк могли закрити. Погода хороша, і люди навколо гуляють, тому ми раді, що встигли тут побувати».

У Вашингтоні цвіте 3000 вишневих дерев. Вони ростуть уздовж алей, що ведуть від Капітолія до монумента Вашингтону й меморіалу Джефферсона. Сакуру понад 100 років тому подарував місту мер Токіо.

Японські вишні цвітуть два-три тижні. У попередні роки помилуватися ними приїздило коло мільйона людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квітуча сакура ознаменувала початок весни у ВашингтоніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: