29.03.2024
Телеканал NTD

Великодня казка біля дому: берлінець прикрасив газон яйцями й кумедними фігурками

Великодня казка біля дому: берлінець прикрасив газон яйцями й кумедними фігурками

Цей газон, що біля одного з берлінських будинків, став схожим на великодню казку. Сотні яскравих, кольорових..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Цей газон, що біля одного з берлінських будинків, став схожим на великодню казку. Сотні яскравих, кольорових яєць прикрасили дерева, а в траві прилаштувалися кумедні фігурки тварин і птахів.

Створив цю святкову інсталяцію місцевий житель Даріуш.

[Даріуш Дінарванді, житель Берліна]:
«Через пандемію часи стали важкими, тому ми хочемо трохи порадувати добрих людей і дати їм привід відчути себе щасливими».

Сусіди згодні.

[житель Берліна]:
«Це унікально, особливо подобається дітям. На великодні свята нікуди не виїхати, тож це гарна зміна. Треба створювати власні яскраві події».

Даріуш прикрашає газон біля дому вже п’яту весну поспіль. Цього року він вирішив зробити особливо велику інсталяцію, тому знадобилася допомога. Разом із чоловіком розвішували крашанки й розставляли фігурки 25 сусідів. На це пішло сім годин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Великодня казка біля дому: берлінець прикрасив газон яйцями й кумедними фігуркамиМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїНіхто не сховається: у Лондонському зоопарку підраховують тваринДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»В Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвінаЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїНа острові Пасхи зібрали 9 тонн електронних відходів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: