20.05.2024
Телеканал NTD

Притулок для ослів: у Мексиці рятують в’ючних тварин від жорстокого поводження

Притулок для ослів: у Мексиці рятують в'ючних тварин від жорстокого поводження

«Бурроландія» чи «Країна ослів» — це притулок у мексиканському місті Отумба. Тут живуть урятовані від жорстокого..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

«Бурроландія» чи «Країна ослів» — це притулок у мексиканському місті Отумба. Тут живуть урятовані від жорстокого поводження віслюки. Також сюди привозять покинутих тварин і тих, про кого вже не можуть піклуватися літні господарі.

[Херман Флорес, директор притулку]:
«Прибувши сюди, осли ніби потрапляють до раю. Тут їх люблять, добре годують — здебільшого морквою, яка їм подобається».

У Мексиці традиційно використовували ослів у сільській місцевості. Але тепер міста розростаються, і в’ючні тварини стають непотрібними.

Власники «Бурроландії» хочуть захистити мексиканських ослів від зникнення. 30 років тому в країні було півтора мільйона цих тварин. Тепер залишилося лише 300 тисяч.

[гостя притулку]:
«Вони дуже розумні й доброзичливі. Донині я не мала можливості побачити їх так близько. Вони дуже добрі, особливо, коли в тебе в руках морквина».

Притулок працює з 2006 року. Спочатку тут жило два осли. Зараз їх уже 50. Деякі народилися в притулку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Притулок для ослів: у Мексиці рятують в’ючних тварин від жорстокого поводженняМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горили

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: