28.01.2024
Телеканал NTD

Паличка Гаррі Поттера й шолом штурмовика: аукціон реквізиту для голлівудських фільмів

Паличка Гаррі Поттера й шолом штурмовика: аукціон реквізиту для голлівудських фільмів

Один мюнхенський аукціонний дім виставив на онлайн-торги реквізит, створений для голлівудських блокбастерів. Найдорожчий лот — шолом..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Один мюнхенський аукціонний дім виставив на онлайн-торги реквізит, створений для голлівудських блокбастерів. Найдорожчий лот — шолом штурмовика із сьомого епізоду космічної саги «Зоряні війни».

[Крістіан Торрес Ніто, працівник мюнхенського аукціонного дому]:
«Ось дуже цікавий шолом штурмовика з фільму 2015 року “Пробудження сили”. Стартова ціна — 90 тисяч євро».

З молотка також підуть кігті Росомахи, у яких знімався Г’ю Джекман; молот бога грому Тора, якого зіграв Кріс Гемсворт; а також чарівна паличка Гаррі Поттера, яку планують продати за 15–25 тисяч євро.

[Крістіан Торрес Ніто, працівник мюнхенського аукціонного дому]:
«Це один із найнезвичайніших предметів — паличка з “Гаррі Поттера й Дарів смерті”. Її використовували у двох фільмах 2010 і 2011 років. Це дуже гарний предмет».

Серед лотів — маска Бетмена, шоколадка з фільму «Чарлі й шоколадна фабрика» та безліч інших предметів. Усі вони зберігалися в одній колекції.
Коротке посилання на цю сторінку:

Паличка Гаррі Поттера й шолом штурмовика: аукціон реквізиту для голлівудських фільмівКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тиші«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: