19.01.2024
Телеканал NTD

Німець за чотири місяці склав найбільший у світі пазл

Німець за чотири місяці склав найбільший у світі пазл

Житель німецького міста Галлерндорф зібрав пазл із 54 тисяч елементів. Петер Шуберт каже, що це найбільша..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Житель німецького міста Галлерндорф зібрав пазл із 54 тисяч елементів. Петер Шуберт каже, що це найбільша у світі складана картинка.

Пазл називається «Подорож у світ мистецтва». Висота картини — два метри, довжина — вісім метрів 60 сантиметрів. На роботу в Петера пішло чотири з половиною місяці.

[Петер Шуберт, шанувальник пазлів]:
«Я працював над пазлом по чотири-п’ять годин на день і раз на тиждень — по 12–14 годин, що було трохи схоже на марафон».

Петер збирає пазли вже 16 років. Незначна розвага переросла в серйозне хобі. Чоловік склав уже 430 тисяч елементів різних картин. Мріє збільшити цю кількість до 500 тисяч.

[Петер Шуберт, шанувальник пазлів]:
«Мені подобається складати картини з тисяч елементів. Це дуже весело й надихає. Треба шукати потрібні деталі, незалежно від того, збираю велику картину чи малу. Кожен пазл має свою чарівність».

Зараз Петер чекає, коли представники Книги Гіннеса зареєструють його рекорд.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німець за чотири місяці склав найбільший у світі пазлПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Кам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиСендбординг повертається до НамібіїКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: