19.11.2024
Телеканал NTD

У болівійському зоопарку вдруге приносять потомство рідкісні андські фламінго

У болівійському зоопарку вдруге приносять потомство рідкісні андські фламінго

Зоопарк у болівійському місті Санта-Крус показав відео пташеня рідкісного андського фламінго. Малюк вилупився 10 березня й..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Зоопарк у болівійському місті Санта-Крус показав відео пташеня рідкісного андського фламінго. Малюк вилупився 10 березня й уже трохи підріс. Він здоровий, і ним опікаються батьки.

[Ліліана Кастро, працівниця зоопарку]:
«Фламінго живуть у зоопарку десять років. Раніше в них був інший вольєр. Потім їх переселили. Після цього вони почали розмножуватися».

Андським фламінго загрожує зникнення. У дикій природі залишилося коло 30 тисяч таких птахів.

[Ліліана Кастро, працівниця зоопарку]:
«Це дуже вразливий вид. Найбільша проблема — це нищення їхніх місць проживання».

Андський фламінго — один із найрідкісніших представників родини. Ці птахи гніздяться переважно високо в горах. Вони живуть у Перу, Болівії та на півночі Чилі й Аргентини.

У болівійському зоопарку андські фламінго приносять потомство вже другий раз. Перший був п’ять років тому.
Коротке посилання на цю сторінку:

У болівійському зоопарку вдруге приносять потомство рідкісні андські фламінго2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїПрогулянка найромантичнішим садом світуКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на Сицилії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: