29.05.2024
Телеканал NTD

Театр із доставлянням: італійські актори приїжджають за викликом до парків

Театр із доставлянням: італійські актори приїжджають за викликом до парків

Італійська акторка Мікела Сальві працює в новій службі доставляння в Римі. У цьому парку в оточенні..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Італійська акторка Мікела Сальві працює в новій службі доставляння в Римі. У цьому парку в оточенні нечисленних глядачів вона прочитає три п’єси італійського та іспанського класиків.

[Мікела Чезаретті Сальві, акторка]:
«Зараз це доречно. Я доставляю товар, але замість їжі люди отримують духовну їжу».

Пандемія порушила роботу театрів, а люди скучили за культурним життям. Тому і з’явився проєкт, завдяки якому можна замовити спектакль до парку чи на подвір’я свого дому.

[Мікела Чезаретті Сальві, акторка]:
«Я почала брати участь, бо переконана в цінності цієї ініціативи. І я також хочу й далі виконувати свою роботу, бо вважаю важливим робити це саме зараз. Відчуваю, що служу суспільству».

Акторка бере участь у проєкті із січня. Вона розробила своєрідне меню виступів, щоб люди могли вибрати для себе щось відповідне. А ще виконує індивідуальні замовлення глядачів.

[глядачка]:
«Я ходжу до театру з 24 років, тому вважаю його незамінним. Гадаю, кожна можливість поспілкуватися й кожна позитивна розвага необхідні, а мистецтво й культура мають фундаментальне значення».

[глядач]:
«Це чудова ідея, бо можна подивитися спектакль, не приходячи до театру. Через ковід ми більше не можемо ходити до замкнених приміщень».

Під час пандемії музеям дозволяли ненадовго відкриватися, але театри досі закриті. Виїзні вистави допомагають артистам заробляти на життя.
Коротке посилання на цю сторінку:

Театр із доставлянням: італійські актори приїжджають за викликом до парківЗ вікон знаменитого паризького ресторану буде видно церемонію відкриття Олімпіади-2024Величезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: