26.10.2024
Телеканал NTD

Індійський майстер виготовив замок вагою 300 кілограмів

Індійський майстер виготовив замок вагою 300 кілограмів

На цих кадрах майстер з Індії Сатья Пракаш Шарма та його дружина ретельно випилюють величезний ключ...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

На цих кадрах майстер з Індії Сатья Пракаш Шарма та його дружина ретельно випилюють величезний ключ. Призначений він для такого ж величезного замка, який вони вже виготовили раніше.

[Сатья Пракаш Шарма, майстер з виготовлення замків]:
«Ми зробили цей замок, і, як нам здається, він нагадує образ міста Алігарх. Він завширшки 85 сантиметрів і завдовжки 190 сантиметрів. Він виконує всі функції звичайного замка, відмикається ключем. Тож це не просто муляж».

Виготовляти замки — справа всього життя Сатьї Пракаша. Величезний екземпляр він зробив, щоб привернути увагу до ремесла і стимулювати продажі.

[Сатья Пракаш Шарма, майстер з виготовлення замків]:
«На нього пішло коло 60 кілограмів латуні й заліза. Важить він понад 300 кілограмів».

Родина цього майстра виготовляє замки вже більш як 100 років. А місто Алігарх штату Уттар-Прадеш, де він живе й працює — один із найбільших в Індії виробників такого товару.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійський майстер виготовив замок вагою 300 кілограмівПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: