28.01.2024
Телеканал NTD

Афроамериканка, яка виконує ірландські танці, стала зіркою інтернету

Афроамериканка, яка виконує ірландські танці, стала зіркою інтернету

Швидкі та точні рухи ногами, стрибки й запальні ритми. Молода афроамериканка з Ричмонда штату Вірджинія стала..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Швидкі та точні рухи ногами, стрибки й запальні ритми. Молода афроамериканка з Ричмонда штату Вірджинія стала зіркою інтернету після того, як опублікувала відео свого виконання ірландських танців під хіп-хоп музику.

21-річна студентка каже, що під час пандемії дізналася про популярність усіляких відео на тіктоку. Тож вона теж опублікувала свій танець, і його переглянули більш як мільйон разів.

[Морган Буллок, виконавиця ірландських танців]:
«Не зовсім звичну мені увагу я почала діставати несподівано, і це сталося дуже швидко».

Морган танцює з трьох років. Саме на цей стиль перейшла в 10. На Міжнародному чемпіонаті з ірландських танців 2019 року посіла 43-тє місце. Відтоді через пандемію змагання поки не проводять.

Перед поширенням вірусу дівчина встигла побувати в багатьох країнах світу. Каже, що ірландські танці виконують люди різних національностей.

[Морган Буллок, виконавиця ірландських танців]:
«Я займаюся ірландськими танцями більшу частину свого життя, але, як виконавиця, ніколи не замислювалася про свою расу. Звичайно, спочатку мої батьки не дуже мене підтримували. Вони просто нічого не знали про ці танці, і люди, схожі на мене, рідко ними займаються. Але в мене з’явилося дуже багато друзів».

У травні 2020 року заступник прем’єр-міністра Ірландії запрошував дівчину приїхати станцювати в їхній країні. Також знаменита гастрольна трупа Riverdance запросила Морган виступити з ними, коли колектив відновить концерти в Сполучених Штатах Америки.

Сама ж Морган каже, що рада мотивувати, навчати й надихати ширшу аудиторію.

[Морган Буллок, виконавиця ірландських танців]:
«Коли я росла, то не мала кого наслідувати з виконавців ірландських танців, хто мав би подібний до мене вигляд. Тепер я можу стати таким зразком для молодих дівчат і юнаків, тих, хто хоче займатися ірландськими танцями й робити те, що для них трохи незвично».

Коротке посилання на цю сторінку:

Афроамериканка, яка виконує ірландські танці, стала зіркою інтернетуГотель гобітів у Вірменії приваблює туристів з усього світуГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленів200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОПолювання на скарби стає популярним хобі у Великій БританіїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкіл

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: