25.02.2024
Телеканал NTD

Відео з трактором, який трусить апельсинові дерева, стало популярним в інтернеті

Відео з трактором, який трусить апельсинові дерева, стало популярним в інтернеті

Останніми тижнями в соціальних мережах стало популярним відео з іспанської Валенсії. На ньому видно, як трактор..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Останніми тижнями в соціальних мережах стало популярним відео з іспанської Валенсії. На ньому видно, як трактор трясе апельсинові дерева на міських вулицях. Плоди падають на розтягнуту матерію і скочуються у спеціальний контейнер.

[Вінсент Хіменес, збиральник апельсинів]:
«Люди часто нас запитують: “Що ви зробите з апельсинами? Якби вони були добрими, то не висіли б на деревах”. А деякі запитують, чи можна їх узяти, чи вони їстівні».

Насправді міські апельсини несмачні й у їжу не годяться. Їх використовують здебільшого для компосту. Збирають ці плоди щороку в січні й лютому. І хоча цей процес не новий, для деяких містян однаково стає несподіванкою.

[Вінсент Хіменес, збиральник апельсинів]:
«Люди ходять, утупившись у телефон, а ми (працюємо) на вулиці. Вони пишуть у WhatsApp і раптом натикаються на трактор. Тому нам доводиться зупиняти перехожих, нагадуючи їм про обережність».

На вулицях Валенсії росте 12 тисяч апельсинових дерев. Щороку з них збирають коло 400 тонн апельсинів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відео з трактором, який трусить апельсинові дерева, стало популярним в інтернетіШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Мистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денге

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: