29.03.2024
Телеканал NTD

Індієць заснував першу у світі безплатну лікарню для дерев

Індієць заснував першу у світі безплатну лікарню для дерев

Перша у світі клініка для дерев і рослин з'явилася в індійському місті Амрітсар штату Пенджаб. Її..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Перша у світі клініка для дерев і рослин з’явилася в індійському місті Амрітсар штату Пенджаб. Її відкрив місцевий житель Рохіт Мехра. Допомогу «зеленим пацієнтам» надають безплатно.

Власники рослин, зокрема й дерев, телефонують до клініки й описують проблему, а також за потреби надсилають фотографії хворих рослин.

[Рохіт Мехра, засновник клініки для дерев]:
«Ми передаємо інформацію команді експертів, у якій 12 ботаніків і вчених із Пенджабського сільськогосподарського університету й Університету Гуру Нанака Дева. Також нам допомагають деякі любителі, які мають традиційні знання».

Фахівці визначають причину захворювання й пропонують лікування. Після цього працівники клініки їдуть туди, звідки надійшов виклик, і вживають необхідних заходів.

Мехра працює в податковій службі Амрітсара, а вільний час присвячує рослинам. Він закликає індійців садити більше дерев, щоб повітря в містах стало чистішим.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індієць заснував першу у світі безплатну лікарню для деревЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняНовий олімпійський водний центр у Парижі гріє воду енергією сонцяТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»У Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: