19.01.2024
Телеканал NTD

Зсув на копальні в Індонезії: десятки людей під завалами

Зсув на копальні в Індонезії: десятки людей під завалами

В індонезійській провінції Центральне Сулавесі тривають пошуки на нелегальній золотокопальні. Тут зійшов зсув. Загинуло щонайменше шестеро..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

В індонезійській провінції Центральне Сулавесі тривають пошуки на нелегальній золотокопальні. Тут зійшов зсув. Загинуло щонайменше шестеро людей. Припускають, що під завалами може бути ще близько 50 золотошукачів.

[Анді Сембірінг, співробітник відомства з ліквідації лих]:
«Учора ввечері ми знайшли два місця, де точно були жертви, але ми не можемо витягти тіла, бо їх заблокувало болото».

Трагедія сталася в селі Буранга після декількох днів рясних дощів. Рятувальні роботи ускладнює річка, яка протікає неподалік.

[Анді Сембірінг, співробітник відомства з ліквідації лих]:
«Сьогодні ми насамперед намагаємося відкачати з місця лиха воду. Вона й далі прибуває в чотирьох місцях з річки, що тут поряд, а ми маємо всього одну помпу. Сподіваємося, скоро буде дві».

На ранок п’ятниці 15 золотошукачів вдалося витягти з-під завалів живими.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зсув на копальні в Індонезії: десятки людей під заваламиЯк морські леви та чайки протестували в Чилі разом із рибалкамиЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Перебіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіФермери Греції і Польщі не припиняють протестуватиТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в Йорданії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: