24.02.2024
Телеканал NTD

Кадри з повітря: у Джакарті затоплено цілі райони

Кадри з повітря: у Джакарті затоплено цілі райони

В Індонезії кілька тисяч людей було евакуйовано внаслідок великої повені. Постраждала столиця Джакарта, де живе 10..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

В Індонезії кілька тисяч людей було евакуйовано внаслідок великої повені. Постраждала столиця Джакарта, де живе 10 мільйонів осіб, а також околиці мегаполісу. Через те, що кілька днів тут не вщухали зливи, річки вийшли з берегів і затопили цілі райони. Подекуди вода піднялася до двох метрів.

Рятувальні операції тривають. Людей вивозять на човнах.

[Чеа, евакуйована в місті Тангеранг]:
«Не знаю, як в інших районах, але в моєму будинку води по груди. (Репортер: «Це найсильніша повінь?») Ні, така вже була раніше».

Індонезійське метеобюро попереджало, що столичний регіон може накрити найбільша в цьому сезоні злива. Екстремальна погода триматиметься ввесь тиждень. Дощі переростатимуть у грози, також буде сильний вітер.

В Індонезії сезон дощів зараз саме в розпалі. Він триватиме до кінця лютого або початку березня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кадри з повітря: у Джакарті затоплено цілі райониНімецькі машиністи оголосили найдовший страйк в історії країниІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільниць«Відновлення правосуддя для України»: 44 країни в Гаазі підтримали створення трибуналу для РосіїГонконг посилив закон про нацбезпекуТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаНа Кубі закінчується паливо?Нетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: