19.11.2024
Телеканал NTD

Повені в Перу: більш як 15 000 евакуйованих

Повені в Перу: більш як 15 000 евакуйованих

Великі повені почалися на сході Перу — в амазонському регіоні Мадре-де-Діос, що на кордоні з Бразилією..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Великі повені почалися на сході Перу — в амазонському регіоні Мадре-де-Діос, що на кордоні з Бразилією і Болівією. Влада оголосила тут надзвичайний стан.

Понад 15 тисяч осіб були змушені евакуюватися. Півтори тисячі будинків пошкоджено. У людей немає електроенергії і води.

[Габріель Кіхандрія, міністр природних ресурсів Перу]:
«Зараз головне — подбати про людей, які постраждали від повеней, подивитися, як вони справляються з бідою, яке їхнє здоров’я. Пам’ятайте, що досі триває пандемія. Тож це комплексне лихо».

Зливи йшли в регіоні кілька днів. Постраждала інфраструктура й тваринницькі господарства. Фермери намагаються врятувати тварин із затоплених кліток.

[працівниця ферми]:

«Особливо потерпають тварини. Як ви знаєте, ферми збиткують, але можуть відновитися, а тварини дуже постраждали».

Як очікують, ВПС Перу доставлять евакуйованим гуманітарну допомогу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Повені в Перу: більш як 15 000 евакуйованихОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламенту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: