23.12.2024
Телеканал NTD

Канадці побудували найбільший сніговий лабіринт

Канадці побудували найбільший сніговий лабіринт

Канадські фермери з провінції Манітоба вирішили побити власний світовий рекорд, занесений до Книги Гіннеса. Вони побудували..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Канадські фермери з провінції Манітоба вирішили побити власний світовий рекорд, занесений до Книги Гіннеса. Вони побудували величезний сніговий лабіринт площею 5300 квадратних метрів. Тут гості можуть легко тримати соціальну дистанцію.

[Енджі Массе, власниця снігового лабіринту]:
«У лютому 2019 року наш сніговий лабіринт визнали найбільшим у світі. Цього року через пандемію ми захотіли його розширити. Він збільшився приблизно на 91 %».

Величезний лабіринт будували майже півтора місяця. Тепер, на думку власників, гості можуть як слід розім’яти ноги й нагулятися, щоб компенсувати довге перебування на карантині.

У теплу пору року фермери створюють тут лабіринт із кукурудзи. Поруч також садять поле соняшників. Канадське подружжя вважає, що лабіринти ― чудова розвага і для дітей, і для дорослих.
Коротке посилання на цю сторінку:

Канадці побудували найбільший сніговий лабіринтОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиПінболом захоплюється дедалі більше молодіМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: