26.10.2024
Телеканал NTD

Німецька сім’я відтворила карнавал «Розенмонтаг» за допомогою іграшок Playmobil

Німецька сім'я відтворила карнавал «Розенмонтаг» за допомогою іграшок Playmobil

Святкова мелодія, карнавальні костюми, прикрашені рухомі платформи й захоплені глядачі. Цей іграшковий парад влаштувала з нагоди..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Святкова мелодія, карнавальні костюми, прикрашені рухомі платформи й захоплені глядачі. Цей іграшковий парад влаштувала з нагоди «Рожевого понеділка» німецька сім’я з Бонна.

«Розенмонтаг» щорічно відзначають усією Німеччиною. Цим святом завершується тривалий карнавальний сезон. Однак цього року громадські заходи скасували через пандемію. Тому комітет карнавального фестивалю Бонна закликав людей відтворити свято за допомогою іграшок.

[Роланд Гозеберг, житель Бонна]:
«Саме це й запалило іскру нашої ідеї. А потім я серйозно захопився. Я взяв дитячі набори Playmobil, і ми почали відтворювати процесію, а колона дедалі більшала».

В іграшковому костюмованому параді також беруть участь поліційні авто й машини швидкої допомоги, які дбають про порядок та безпеку. Є журналісти з відеокамерами та двірники, які збирають конфеті й розкидані солодощі.

Карнавальний сезон у Німеччині стартує 11 листопада й завершується перед Великим постом. «Розенмонтаг» особливо пишно святкують у Кельні, Дюссельдорфі й Майнці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецька сім’я відтворила карнавал «Розенмонтаг» за допомогою іграшок PlaymobilФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: