26.03.2024
Телеканал NTD

Єрусалимські підлітки перетворили на скейт-парк дахи Старого міста

Єрусалимські підлітки перетворили на скейт-парк дахи Старого міста

Підлітки, які живуть у східній частині Єрусалима, знову катаються на скейтбордах. Недавно влада пом'якшила карантин і..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Підлітки, які живуть у східній частині Єрусалима, знову катаються на скейтбордах. Недавно влада пом’якшила карантин і дозволила відходити від дому далі ніж на кілометр. Тому юні скейтери знову можуть практикуватися на дахах будинків Старого міста.

[скейтбордист]:
«Ми не маємо тренера, який підтримував би нас і допомагав нам вдосконалюватися в цій галузі. Ми намагаємося якомога більше практикуватися самостійно».

У східній частині Єрусалима досить незручно кататися на роликових дошках: вулиці для цього не підходять, а дахи нерівні. Тому підлітки іноді ходять до скейт-парку в західній частині міста.

Разом із юнаками тренуються й дівчата. Знання здебільшого черпають із роликів на ютубі. Скейтбордисти кажуть, що в Єрусалимі важко знайти професійного тренера, бо ті живуть переважно в Тель-Авіві.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єрусалимські підлітки перетворили на скейт-парк дахи Старого містаЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямБалабан — душа музичної культури АзербайджануПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракар

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: