19.09.2024
Телеканал NTD

Через карантин кубинські підлітки захопилися мінігольфом

Через карантин кубинські підлітки захопилися мінігольфом

У Гавані підлітки замість улюбленого футболу грають у мінігольф. На Кубі цей вид спорту вважається елітним,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У Гавані підлітки замість улюбленого футболу грають у мінігольф. На Кубі цей вид спорту вважається елітним, але зараз молодь не має вибору. Через карантин грати у футбол заборонили.

[Еді Гомес, житель Гавани]:
«Поліція нас не лає й дозволяє грати. Зараз дозволений єдиний вид спорту — гольф».

Юні гравці мають м’ячі, але ключок на всіх не вистачає.

[Еді Гомес, житель Гавани]:
«Ми не можемо зробити все як на справжньому полі для гольфу. Іноді тут грає по десять осіб. Деякі, щоб не затягувати гру, б’ють по м’ячу палицями чи іншими предметами».

На Кубі є всього два поля для гольфу: одне в Гавані, а друге в курортному місті Варадеро. Обидва з’явилися ще до революції 1959 року.
Коротке посилання на цю сторінку:

Через карантин кубинські підлітки захопилися мінігольфомНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви Марії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: