29.03.2024
Телеканал NTD

Лос-анджелеський зоопарк знову відкривається після карантину

Лос-анджелеський зоопарк знову відкривається після карантину

Лос-анджелеський зоопарк знову приймає гостей. Його закрили торік на початку грудня після нетривалої роботи. А перед..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Лос-анджелеський зоопарк знову приймає гостей. Його закрили торік на початку грудня після нетривалої роботи. А перед тим він не працював ще дев’ять місяців.

23 мільйони жителів Південної Каліфорнії відбули один із найжорсткіших у США карантинів.

Тепер навідати мешканців зоологічного саду поспішають цілими сім’ями.

[гостя зоопарку]:

«Востаннє ми були тут рік тому з нашим первістком. Зараз ми взяли із собою і другу дитину й сподіваємося добре провести час. Тут, здається, безпечно. Людей менше, ніж було».

[гостя зоопарку]:
«Дуже приємно, що виникла можливість вийти й подихати свіжим повітрям, а також вивести на прогулянку дитину, щоб вона подивилася на тварин».

До зоопарку приїжджають і з інших міст Каліфорнії.

[гостя зоопарку]:
«Я хочу зводити дитину в зоопарк, щоб просто прогулятися. До того ж ми не знаємо, як довго він працюватиме. Тому мені захотілося приїхати в день відкриття зоопарку й добре відпочити, бо ж раптом він знову через ковід закриється».

Працівники зоопарку кажуть, що їхні підопічні помітили, що гостей довго немає, адже вони звикли бачити їх щодня.

[Бет Шафер, працівниця зоопарку]:
«Коли не було людей, ми проходили повз вольєри, і тварини запитально на нас дивилися. Вони підходили до огорожі, немов хотіли поспілкуватися. Маємо тварин, які люблять публіку. Наприклад, горила з кличкою Евелін. Вона готова весь день спілкуватися з людьми».

Лос-анджелеський зоопарк працює з 1966 року. Він розкинувся на 54 гектари. Зоопарк став домівкою для 2000 тварин 270 видів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Лос-анджелеський зоопарк знову відкривається після карантинуКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: