19.12.2024
Телеканал NTD

Естонець змайстрував карусель із льоду прямо в Балтійському морі

Естонець змайстрував карусель із льоду прямо в Балтійському морі

Літній естонець знайшов, як відірвати внуків від інтернету. Він зробив крижану карусель у Матсалуській затоці Балтійського..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Літній естонець знайшов, як відірвати внуків від інтернету. Він зробив крижану карусель у Матсалуській затоці Балтійського моря.

[Антс Але, творець крижаної каруселі]:
«Я вперше робив карусель. Це не складно, але треба багато часу й терпіння, щоб закінчити й змусити її обертатися. Та оскільки це перший досвід, ми з онуком витратили приблизно п’ять годин».

Діаметр каруселі — 12 метрів. Вона важить приблизно 22 тонни. На крижаному атракціоні навіть пройшов маленький концерт. Діти з місцевої хореографічної школи станцювали «Лебедине озеро».

[Інгрід Рінк, хореограф]:
«Діти були дуже раді потанцювати на льоду. Гадаю, вийшло чудово».

Ночами карусель примерзає до основної крижаної маси. Тому спритний естонець приходить сюди щоранку й знову рубає та пиляє лід.
Коротке посилання на цю сторінку:

Естонець змайстрував карусель із льоду прямо в Балтійському моріМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульптор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: