19.09.2024
Телеканал NTD

Німецький пекар робить торти у вигляді шприца з вакциною

Німецький пекар робить торти у вигляді шприца з вакциною

Пекарня в німецькому місті Дортмунд робить торти у вигляді шприца з вакциною проти коронавірусу. Якраз тепер..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Пекарня в німецькому місті Дортмунд робить торти у вигляді шприца з вакциною проти коронавірусу. Якраз тепер у багатьох країнах вакцинують населення. Але багато хто не довіряє новим препаратам і не поспішає щеплюватися.

[Тім Кортуем, кондитер]:
«Спочатку ми побоювалися, що це буде надто похмуро. Та потім усе ж зважилися так зробити. Адже навіть для противників вакцини ці торти кумедні. Від них не буде побічних ефектів. І можна повернутися по другий торт, бо він дуже смачний».

У цій кондитерській уже не вперше розробляють дизайн, пов’язаний із пандемією. У березні тут продавали торти у вигляді рулонів туалетного паперу.

[Тім Кортуем, кондитер]:
«Ідею зі шприцом подав наш знайомий. А дизайн у вигляді рулону паперу створили після розмов із покупцями».

Навесні творчий підхід допоміг кондитерській збільшити продажі, що впали під час карантину. Зараз пекарі теж сподіваються на успіх.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецький пекар робить торти у вигляді шприца з вакциноюКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеДва індійські ресторани судяться через куряче каріМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: