26.08.2024
Телеканал NTD

Через снігопад і закриті зимові курорти південнокорейці розкупили всі санки

Через снігопад і закриті зимові курорти південнокорейці розкупили всі санки

Південнокорейці насолоджуються катанням на санках. І їм навіть не треба далеко йти від дому. Сніг лежить..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Південнокорейці насолоджуються катанням на санках. І їм навіть не треба далеко йти від дому. Сніг лежить у дворах, скверах та парках.

[жителька Сеула]:
«Дуже добре, бо немає небезпеки заразитися коронавірусом. Я можу спокійно кататися на санках, бо в парку мало людей».

Катання на санках стало популярним не лише через снігопади, а й тому, що гірськолижні курорти простояли закритими кілька тижнів. Їм заборонили працювати в межах карантинних заходів.

Через великий попит санки закінчилися в багатьох магазинах. Найбільша в країні компанія — роздрібний продавець за шість днів збула 2200 санок. Це втричі перевищує її загальний торішній обсяг продажів.

А один відомий гіпермаркет повідомив, що попит на сани виріс у шість разів, якщо порівняти з тим же періодом торік. Водночас на складі цей товар теж закінчився.

Але південнокорейці знаходять способи, як дати дітям змогу покататися з гірки.

[житель Сеула]:
«Учора ми намагалися купити санки, але нічого не знайшли — усе розпродано. Тому ми замінили їх ось такими килимками. Добре, що мої сини можуть покататися з гірки й що це місце розташоване біля дому».

І хоч на початку цього тижня гірськолижні курорти знову почали працювати, їхня пропускна здатність обмежена, а час роботи скорочено.
Коротке посилання на цю сторінку:

Через снігопад і закриті зимові курорти південнокорейці розкупили всі санкиФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: