18.02.2024
Телеканал NTD

Чирлідери танцюють біля вокзалу в Токіо, щоб підбадьорити людей

Чирлідери танцюють біля вокзалу в Токіо, щоб підбадьорити людей

Виступ чирлідерів прикрасив ранок біля залізничного вокзалу в столиці Японії. Дівчата сподіваються підняти людям настрій, бо..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Виступ чирлідерів прикрасив ранок біля залізничного вокзалу в столиці Японії. Дівчата сподіваються підняти людям настрій, бо влада знову хоче ввести у Великому Токіо режим надзвичайного стану.

Команда чирлідерів влаштовує такі шоу вже десять років. Але зараз ця місія для них стала особливою.

[Кумі Асадзума, чирлідер]:
«Зараз люди дуже страждають. Але якби ми плакали, то це мало б гнітючий ефект. Тому, набравшись сміливості, ми хочемо зробити крок уперед і усміхнутися, щоб усіх підбадьорити. Сподіваємося, що людям стане хоч трішки ліпше».

Натхенний танець викликає в перехожих усмішку. Деякі поспішають виступ сфотографувати.

[жителька Токіо]:
«З наступного тижня я працюватиму вдома, і це важко. Та мене підбадьорило це маленьке шоу. Гадаю, тепер зможу пережити ці важкі часи».

Зазвичай дівчата раз на тиждень виступають то в Токіо, то в префектурі Канагава. Але тепер їм не можна танцювати в громадських місцях.

[Кумі Асадзума, чирлідер]:
«Ми танцюватимемо вдома й зніматимемо на комп’ютер чи смартфон. Потім транслюватимемо виступ у соціальних мережах».

Великий Токіо об’єднує Токійський столичний округ і більшу частину префектур Тіба, Канагава й Сайтама.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чирлідери танцюють біля вокзалу в Токіо, щоб підбадьорити людейУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: