20.01.2024
Телеканал NTD

Які фітнес-тенденції диктує 2021 рік

Які фітнес-тенденції диктує 2021 рік

Пандемія коронавірусу змінила в житті людей багато чого, зокрема і способи підтримувати спортивну форму. Відомий фітнес-експерт..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Пандемія коронавірусу змінила в житті людей багато чого, зокрема і способи підтримувати спортивну форму. Відомий фітнес-експерт Джилліан Майклс із Каліфорнії вважає, що цього року в моді буде гібрид із занять просто неба, у тренажерному залі та вдома.

[Джилліан Майклс, фітнес-експерт]:
«Імовірно, люди ходитимуть до тренажерного залу один чи два рази на тиждень. Але деякі вправи, як і раніше, виконуватимуть на свіжому повітрі чи стануть тренуватися вдома за допомогою дорогих спортивних снарядів».

Зі слів фітнес-експерта, люди почали частіше купувати дорогі домашні тренажери й «розумні» дзеркала для тренувань. Та вона гадає, що це необов’язково. Можна успішно займатися і за допомогою безплатних застосунків чи по відео в інтернеті.

Тим часом деякі американці вважають за краще бігати чи кататися на велосипеді далеко від людей. Є й ті, хто приходить на вуличні групові заняття. У відкритому просторі легше дотримуватися соцдистанціювання. Останніми місяцями в Каліфорнії стала популярною йога на SUP-бордах.

[Сара Тіфенталер, тренер із йоги]:
«Ми дуже раді, що змогли в цій ситуації досягти успіху, бо можемо створювати людям безпечні умови. Вони можуть перебувати на свіжому повітрі й одночасно підтримувати форму».

[учасниця занять йогою]:
«Мені дуже сподобалося. Ці заняття розслаблюють і заспокоюють. Я не лише виконала фізичні вправи, але й під час них помедитувала».

Новий вид занять дістав назву «йогаква». На пляжі «Веніс-Біч» у Каліфорнії до пандемії тренування проходили тричі на тиждень. Тепер їх проводять удвічі частіше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Які фітнес-тенденції диктує 2021 рікРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиПінболом захоплюється дедалі більше молоді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: