19.09.2024
Телеканал NTD

Акваріум у Мехіко показав дитинча субантарктичного пінгвіна

Акваріум у Мехіко показав дитинча субантарктичного пінгвіна

Співробітники акваріума «Інбурса» в Мехіко показали недавно народжене пінгвіненя з кличкою Алекс. Це перше дитинча субантарктичного..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Співробітники акваріума «Інбурса» в Мехіко показали недавно народжене пінгвіненя з кличкою Алекс. Це перше дитинча субантарктичного пінгвіна, яке з’явилося на світ у межах програми розведення. Її почали п’ять років тому.

[Патрісія Веласкес, ветеринар]:
«Воно народилося торік 2 грудня й важило 82 грами».

Дитинча розвивається добре й важить уже понад півтора кілограма.

Щоб появилося потомств, пінгвінам створили спеціальні умови.

[Андрес Флорес, співробітник акваріума]:
«Наприкінці вересня ми поклали (до акваріума) камені, а наприкінці жовтня з’явилися яйця. Потім вилупився Алекс. Інкубаційний період тривав 38 днів».

Акваріум «Інбурса» — один із найбільших у Латинській Америці. Його відкрили 2014 року. Тут завжди свіжа морська вода.

[Хосе Антоніо Мартінес, доглядач пінгвінів]:
«Вода (в акваріумі пінгвінів) фільтрується 45 разів за день. Тут також очищається повітря. Температура повітря й води не перевищує шести градусів Цельсія. Це ідеальні умови».

Субантарктичні пінгвіни — найбільші після імператорських і королівських. Дорослі самці важать дев’ять кілограмів. Також цих птахів уважають найшвидшими пінгвінами. Під водою можуть розганятися до 36 кілометрів за годину. А пірнати здатні на глибину до 200 метрів. У дикій природі живе 320 тисяч пар субантарктичних пінгвінів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Акваріум у Мехіко показав дитинча субантарктичного пінгвінаПрогулянка найромантичнішим садом світуДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАСендбординг повертається до НамібіїУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: