02.04.2024
Телеканал NTD

Для австралійських сміливців стрибки зі скелі стали демонстрацією єдності й довіри

Для австралійських сміливців стрибки зі скелі стали демонстрацією єдності й довіри

У Новому Південному Уельсі на скелі зібралося дванадцять австралійських любителів вільного польоту. Вони стрибають зі 60-метрової..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

У Новому Південному Уельсі на скелі зібралося дванадцять австралійських любителів вільного польоту. Вони стрибають зі 60-метрової висоти, використовуючи страхувальні мотузки.

Цей вид екстремального спорту схожий на банджі-джампінг, але тут еластичний канат замінює мотузка. Її закріплено на тросі, натягнутому між двома прилеглими скелями.

За словами Дейзі, стрибати страшно. Вона наважується на це лиш тому, що впевнена в безпеці.

[Дейзі Аллен, жителька Австралії]:

«Для мене це питання здатності заспокоїтися, сконцентруватися й зосередитися на диханні. Мені подобається саме цей аспект, бо я можу ввійти в стан, коли свідомість стає чистою».

Зробити крок зі скелі важко також і хлопцям.

[Том Олівер, житель Австралії]:
«У голові звучать два голоси. Один намагається відмовити, а другий — умовити. Й ось починаєш більше прислухатися до голосу, який умовляє, а не навпаки».

Для Олівера важлива довіра до друзів, віра в те, що вони відповідально про все подбали.

[Том Олівер, житель Австралії]:
«Потім тільки лишається мотузка в руках, і просто потрібно зважитися на стрибок. Часто це найважче».

Після стрибка людину підіймають на вершину скелі. Мотузку тягнуть усією командою.

Любителі цієї екстремальної розваги кажуть, що важливий не сам стрибок. Головне у всьому процесі — єдність і довіра один до одного.
Коротке посилання на цю сторінку:

Для австралійських сміливців стрибки зі скелі стали демонстрацією єдності й довіриЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судНа Кубі закінчується паливо?Немає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аварії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: