29.09.2024
Телеканал NTD

«Карантинний» телевізор і пульт на сонячних батареях: новинки від Samsung

«Карантинний» телевізор і пульт на сонячних батареях: новинки від Samsung

Напередодні виставки технологій CES, яка цього року через пандемію пройде онлайн, південнокорейська компанія Samsung показала свої..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Напередодні виставки технологій CES, яка цього року через пандемію пройде онлайн, південнокорейська компанія Samsung показала свої найновіші телевізійні продукти.

У центрі уваги новий телевізор Neo QLED, який оптимізовано для глядачів, що сидять на карантині. Так, у нього вбудовано домашній фітнес-тренер, яким керує штучний інтелект. Він може відстежувати й аналізувати поставу людини в реальному часі.

А ще цей телевізор дає змогу робити групові відеодзвінки. На екрані з’явиться до п’яти осіб із використанням функції Google Duo. Також можна одночасно зателефонувати 32 абонентам.

[Пол Грей, експерт із цифрових технологій]:

«Телевізійні бренди, звісно, випускають смарттелевізори вже понад десять років. Але вони, як і раніше, зосереджені на таких функціях телевізора, як екран і звук. І раптом вони збагнули, що телевізор — це програмна платформа».

Компанія оголосила, що Neo QLED має нову технологію відображання, яку називають квантовою матрицею. Вона допомагає зробити темні ділянки темнішими, а світлі — яскравішими.

Під час онлайн-презентації Samsung також показала новий пульт управління на сонячних батареях. Його можна заряджати від денного світла, світла ламп, а ще через USB.

[Лаура Канг, представниця Samsung]:
«З огляду на середній термін служби телевізора, який становить приблизно сім років, це рятує довкілля більш ніж від 99 мільйонів батарейок. Також значно зменшуються викиди вуглекислого газу».

Чотириденна виставка CES-2021 починається 11 січня. У ній візьме участь більш як тисяча компаній, серед яких Samsung, LG, IBM, Intel, Mercedes-Benz та Audi.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Карантинний» телевізор і пульт на сонячних батареях: новинки від SamsungНауковці придумали, як шум від машин перетворити на біопаливоМедичні гаджети — один із головних трендів CES-2024Ноутбук із подвійним екраном та майбутнє прозорих дисплеїв — новинки CES-2024До нас летить одна з найяскравіших відомих кометМишку замінили жести: нову технологію показали на Світовому конгресі мобільних технологійВ Австралії почали спостерігати з космосу за чужорідними буйволамиПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєЯк «суперличинки» допоможе розв’язати проблему перероблення пластикуВід грилів до заслінок для кішок: ШІ майже скрізь на виставці CES

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: