25.05.2024
Телеканал NTD

Новий звіт: дипломатів США в Китаї справді атакували випромінюванням

Новий звіт: дипломатів США в Китаї справді атакували випромінюванням

Чиновники Держдепартаменту США нещодавно повідомили журналістам, що в Китаї справді здійснюють атаки на мозок американських дипломатів...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Чиновники Держдепартаменту США нещодавно повідомили журналістам, що в Китаї справді здійснюють атаки на мозок американських дипломатів. 2017 року працівники дипмісії в КНР серйозно постраждали, імовірно, від звукового чи електромагнітного випромінювання.

Симптоми, зокрема, включали шум і біль у вухах, пульсування й тиск у голові, запаморочення, проблеми із зором та слухом і порушення когнітивних здатностей.

Національна академія наук США підготувала звіт, де вказала, що під час атак, найімовірніше, використовували направлене мікрохвильове випромінювання.

Є й інші свідчення використання цієї нової форми зброї. Так, того ж 2017 року 73 китайці подали владі в Пекіні скарги на електромагнітні атаки.

Людина, яка очолила групу потерпілих, сказала, що таких жертв у Китаї значно більше. Однак влада ігнорує їхні скарги й стверджує, що ці люди просто душевнохворі.

Також про атаки електромагнітним випромінюванням заявили сестри Чи Гуеймін і Чи Гуейся. Вони мешкають в одному й тому ж домі в Харбіні. Чиновники, імовірно, використовували електромагнітні хвилі, щоб переслідувати сестер.

[Ірен Ван, дочка Чи Гуейся]:
«Члени бюро національної безпеки їздять на машині, яка випромінює сигнали й електромагнітні хвилі. Ці сигнали було спрямовано на мою маму й тітку, бо вони займаються Фалуньгун. Раніше їх також переслідували за їхню віру».

Фалуньгун, ще відомий як Фалунь Дафа, — це духовна медитативна практика, яка ґрунтується на принципах: істина, доброта, терпіння, — і вчить, як керуватися ними в житті. Китайський режим репресує прихильників Фалуньгун з 1999 року, коли їх стало більше, ніж членів компартії.

[Ірен Ван, дочка Чи Гуейся]:
«Вони почувалися так, ніби хтось стискає їхній череп. Вони не могли спати, навіть покласти голову на подушку було боляче. Їм було дуже складно заснути».

Сестрам також було важко дихати. Коли вони переїхали до родичів, усі симптоми одразу зникли. Утім, довго там залишатися змоги не було. За сестрами постійно стежили, і вони вирішили не наражати рідню на небезпеку.

Вони повідомили про атаки випромінюванням поліцію. Однак та не відреагувала.

[Ірен Ван, дочка Чи Гуейся]:
«Китайська компартія репресує людей невидимими способами. Сподіваюся, що про ці атаки дізнається більше людей».

Коротке посилання на цю сторінку:

Новий звіт: дипломатів США в Китаї справді атакували випромінюваннямАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeЧому молоді китайці стали рідше купувати предмети розкошіТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждалі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: