26.12.2024
Телеканал NTD

«Розумне» дзеркало допомагає тренуватися й дотримуватися дистанції

«Розумне» дзеркало допомагає тренуватися й дотримуватися дистанції

Зрозуміти, чи треба допомога у виконанні тренувальних рухів, можна за допомогою свого відображення. «Розумне» дзеркало, яке..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Зрозуміти, чи треба допомога у виконанні тренувальних рухів, можна за допомогою свого відображення.

«Розумне» дзеркало, яке розробили на Тайвані, за допомогою 3D-камери стежить за тренуваннями клієнтів та забезпечує індивідуальний зворотний зв’язок.

[Денні Чан, директор з маркетингу компанії ― розробника дзеркала]:
«Цей модуль виявляє на тілі людини суглоби. І коли користувачі здійснюють рухи руками й ногами чи повертають своє тіло, комп’ютерна програма визначає, чи правильне виконання».

«Розумне» дзеркало також допомагає дотримуватися соцдистанціювання.

[Джейсон Ло, директор компанії ― розробника дзеркала]:
«Під час пандемії, гадаю, найважливіше — не торкатися інших людей. Можна використовувати це дзеркало на роботі чи вдома».

Пристрій працює через застосунок на смартфоні. Користувачі можуть переглянути різне відео, пов’язане з тренуваннями.

[Джейсон Ло, директор компанії ― розробника дзеркала]:
«Це дзеркало може справді багатьом допомогти, бо є багато різних видів тренувань: від кардіо до йоги. І люди будь-якого віку знайдуть ті вправи, які їм подобаються»

Місцевий бейсболіст уже оцінив переваги дзеркала.

[Чен Чунсю, бейсболіст]:
«Коли працюєш із тренером на бейсбольному полі, то іноді не знаєш, як виконати деякі рухи, припускаєшся помилок. Але із цим дзеркалом такого немає, бо бачиш своє відображення».

«Розумне» дзеркало продають за приблизно 1800 доларів США. Також треба передплачувати контент у застосунку. Це коштуватиме коло 17 доларів на місяць.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Розумне» дзеркало допомагає тренуватися й дотримуватися дистанціїНауковці підтвердили, що виявили новий вид давніх іхтіозаврівМишку замінили жести: нову технологію показали на Світовому конгресі мобільних технологійУ Нідерландах тестуватимуть вакуумний поїзд Hyperloop«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюСтимулятор для мозку — новий засіб проти депресіїЧи можна забезпечити Землю дешевою сонячною енергією з космосуЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиНауковці придумали, як шум від машин перетворити на біопаливоУ Дубаї корали вирощують по-новому

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: