23.09.2024
Телеканал NTD

У Нью-Йорку попрощалися з поганими спогадами 2020 року

У Нью-Йорку попрощалися з поганими спогадами 2020 року

На Таймс-сквер у Нью-Йорку люди шикуються в чергу, щоб позбутися поганих спогадів року. Вони записують найнеприємніше..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

На Таймс-сквер у Нью-Йорку люди шикуються в чергу, щоб позбутися поганих спогадів року. Вони записують найнеприємніше для себе на спеціальний бланк, а потім урочисто опускають його в подрібнювач паперу. Так вони сподіваються почати новий рік із чистого аркуша.

[Джонатан Беннетт, ведучий]:
«Найбільш хвилююче те, що в порівнянні з іншими новорічними святами цей Новий рік особливий. Це тому, що всі люди, увесь світ має потребу в цьому новому році. Тож, гадаю, навіть якщо на Таймс-сквер не прийдуть тисячі людей, у повітрі однаково витатиме радісне хвилювання».

Люди хочуть попрощатися зі спогадами про пандемію, заходи соцдистанціювання, відеоконференцзв’язок та про віддалену роботу. Утім, деякі бачать і користь у подіях 2020 року.

[жителька Нью-Джерсі]:
«Гадаю, усі дістали гарний урок, який полягає в тому, щоби більше цінувати все, що маєте, і свою сім’ю. Наша родина під час цих подій ще більше зблизилася. Це, безперечно, хороший досвід».

Церемонію проводять на Таймс-сквер із 2007 року. А 31 грудня за хвилину до півночі тут по флагштоку з 23-метрової висоти зісковзне новорічна куля, прикрашена кришталевими пластинами.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Нью-Йорку попрощалися з поганими спогадами 2020 рокуРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фресками«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: