26.06.2024
Телеканал NTD

Санта-Клауси влаштували прогулянку на SUP-бордах в Адріатичному морі

Санта-Клауси влаштували прогулянку на SUP-бордах в Адріатичному морі

Півтора десятка Санта-Клаусів ковзають на SUP-бордах по водній гладі Адріатичного моря. Вони здійснюють різдвяну прогулянку біля..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Півтора десятка Санта-Клаусів ковзають на SUP-бордах по водній гладі Адріатичного моря. Вони здійснюють різдвяну прогулянку біля західного узбережжя півострова Істрія в Хорватії.

Сапсерфінгісти вважають, що це найкращий спосіб провести свято. До того ж під час прогулянки вони збирають гроші для нужденних.

[Тіхана Тшурович, організаторка]:
«Ми зібралися тут, бо це наша традиція. Ми надаємо гуманітарну допомогу літнім людям у місті Пула. Ми поєднуємо свою любов до SUP-бордів із благодійністю, бо свята — це час подарунків. Не всі можуть дозволити собі добре провести Різдво й Новий рік».

Заплив Санта-Клаусів на SUP-бордах проводять уже третій рік. Цього разу його планували скасувати через пандемію, але все ж дозволили. Веслярі тримаються один від одного на відстані, тому не бояться підхопити вірус.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клауси влаштували прогулянку на SUP-бордах в Адріатичному моріЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: