[Паула Пінсон, працівниця кафе]:
«Ідея робити гамбургери McCoy Gold виникла після того, як власник кафе відвідав Туреччину. Там він покуштував стейк, прикрашений золотим листом, тому вирішив робити щось таке в Колумбії».
Гамбургер готують, як і звичайний: між булочками кладуть яловичі котлети, сир і смажену цибулю. Але зверху все це покривають п’ятьма маленькими пластинами 24-каратного золота. Товщина кожної — 0,0015 міліметра. Золоті листи завозять зі США.
[гостя кафе]:
«Це дуже ефектно й привертає багато уваги. Незвичайна ідея, тому хочеться дізнатися, який він на смак, які там інгредієнти».
Власник кафе вважає ідею корисною, бо людям не потрібно їхати за кордон, щоб покуштувати «золотий гамбургер». Щоправда, дехто каже, що ліпше б витратив гроші на одяг, ніж на таку їжу.
Коротке посилання на цю сторінку: