25.02.2024
Телеканал NTD

У кафе Боготи подають «золоті гамбургери»

У кафе Боготи подають «золоті гамбургери»

В одному кафе Боготи пропонують покуштувати «золотий гамбургер». Його ціна — 60 доларів. Це у 12..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

В одному кафе Боготи пропонують покуштувати «золотий гамбургер». Його ціна — 60 доларів. Це у 12 разів дорожче за звичайний.

[Паула Пінсон, працівниця кафе]:
«Ідея робити гамбургери McCoy Gold виникла після того, як власник кафе відвідав Туреччину. Там він покуштував стейк, прикрашений золотим листом, тому вирішив робити щось таке в Колумбії».

Гамбургер готують, як і звичайний: між булочками кладуть яловичі котлети, сир і смажену цибулю. Але зверху все це покривають п’ятьма маленькими пластинами 24-каратного золота. Товщина кожної — 0,0015 міліметра. Золоті листи завозять зі США.

[гостя кафе]:
«Це дуже ефектно й привертає багато уваги. Незвичайна ідея, тому хочеться дізнатися, який він на смак, які там інгредієнти».

Власник кафе вважає ідею корисною, бо людям не потрібно їхати за кордон, щоб покуштувати «золотий гамбургер». Щоправда, дехто каже, що ліпше б витратив гроші на одяг, ніж на таку їжу.

Коротке посилання на цю сторінку:

У кафе Боготи подають «золоті гамбургери»У Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїКарнавал у Венеції може стати «платним»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: