26.09.2024
Телеканал NTD

Німецькі поліціянти ганяються в горах за нелегальними відпочивальниками

Німецькі поліціянти ганяються в горах за нелегальними відпочивальниками

Ці поліціянти всю неділю ганялися за відпочивальниками засніженими схилами гірського курорту, який зараз закрито. Тисячі людей,..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ці поліціянти всю неділю ганялися за відпочивальниками засніженими схилами гірського курорту, який зараз закрито. Тисячі людей, усупереч карантинній вимозі бути вдома, приїхали до Вінтерберга, що на заході Німеччини, щоб покататися на лижах.

Людей так багато, що на під’їздах до міста утворилися затори, а на стоянках немає місця.

Спочатку поліція просто закрила Вінтерберг на в’їзд. Однак усе виявилося не так просто. Схили цього курорту розкинулися на тисячі квадратних кілометрів. Це ускладнює операцію.

[Себастьян Гельд, представник поліції]:

«На жаль, сьогодні ми знову побачили, що заборону кататися схилами на лижах порушило занадто багато людей. Вони однаково приїхали. Ось чому ми разом із міською владою вирішили перекрити дороги, що ведуть до Вінтерберга».

Як повідомляє місцева влада, тут виявили понад 170 осіб без маски, майже 100 випадків, коли не тримали належну дистанцію, а ще зафіксували вживання алкоголю. Також було порушено два кримінальні провадження. В одному випадку людина плюнула на поліціянтів, а в другому — відпочивальник ображав правоохоронців словесно.

[Данні Мойрс, місцевий житель]:
«Складно. Хочеться, щоб усі повеселилися, насолодилися сніжною погодою, цією прекрасною природою. Та останні кілька днів людей занадто багато. Ми намагалися все організувати на паркованні, щоб розвантажити дороги. Але люди прибувають, затори цілий день. Деякі не тримають дистанцію, тож доводиться діяти інакше».

Як очікують, влада Німеччини продовжить у країні «локдаун», який мав завершитися 10 січня. Найближчим часом канцлер Ангела Меркель обговорить це на зустрічі з регіональними чиновниками.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецькі поліціянти ганяються в горах за нелегальними відпочивальникамиЯку країну визнали найщасливішоюСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Часті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямНирки — у центрі нової кризи в НепаліЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в Скандинавії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: