26.11.2024
Телеканал NTD

Пара молодят проводить медовий місяць, доглядаючи за вівцями

Пара молодят проводить медовий місяць, доглядаючи за вівцями

Австралійські молодята Мег та Оллі проводять медовий місяць не серед пальм і білих пісків. Безтурботний відпочинок..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Австралійські молодята Мег та Оллі проводять медовий місяць не серед пальм і білих пісків. Безтурботний відпочинок вони проміняли на роботу в глушині бушу. Так тут називають необжиті простори, порослі чагарником.

Вони стали волонтерами й допомагають фермерам, які постраждали від посухи й епідемії коронавірусу.

[Мег Клотьє, волонтерка]:
«Ми змінюємо воду, розкидаємо корм, годуємо тварин і робимо все, щоб підтримувати господарство, а фермери могли відпочити».

[Оллі Клотьє, волонтер]:
«Неймовірно. Так ми показуємо один одному нашу любов. Ми проводимо багато часу разом, подорожуючи на автомобілі».

Зазвичай бушем мандрують уже немолоді пари й на автобудинках. Але Мег і Оллі вирішили змінити таке уявлення. Вони вже проїхали 35 тисяч кілометрів і побували на 17 фермах.

[Брендан Макнамара, фермер]:
«Вони допомагають людям, щоб ті могли трохи відпочити. Більшість із нас живе бідно, і чудово, коли можна дістати невеликі вихідні».

Утім, таких волонтерів у країні дуже мало. Національна асоціація фермерів закликає молодь вирушати до бушу, щоб допомогти сектору відновитися після пандемії.

[Тоні Мар, голова Національної асоціації фермерів]:
«Дуже не вистачає робочої сили. А для волонтерів це подвійна користь: вони можуть спробувати, що таке робота на фермі, а також побачити країну».

У більшості регіонів Австралії триває посуха. Тут, на заході штату Квінсленд, дві додаткові пари рук дуже допомогли.

[Брендан Макнамара, фермер]:
«Такі молоді люди… Дивно й приємно бачити».

[Мег Клотьє, волонтерка]:
«Є ще дуже багато людей, які хочуть відпочити. Ми всім радимо поїхати, познайомитися з місцевими громадами й підтримати їхні сім’ї».

Коротке посилання на цю сторінку:

Пара молодят проводить медовий місяць, доглядаючи за вівцямиВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: