27.07.2024
Телеканал NTD

«Світові потрібний Бетмен»: єгиптянин у костюмі супергероя роздає захисні маски

«Світові потрібний Бетмен»: єгиптянин у костюмі супергероя роздає захисні маски

Каїром роз'їжджає Бетмен на культовому бетмобілі й дарує перехожим захисні маски. Так єгиптянин Бассем Рауф відзначає..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Каїром роз’їжджає Бетмен на культовому бетмобілі й дарує перехожим захисні маски. Так єгиптянин Бассем Рауф відзначає новорічні свята. Шанувальник супергероя з коміксів уважає, що лише Бетмен урятує світ від пандемії.

[Бассем Рауф, шанувальник Бетмена]:
«Цього року нам потрібен не Санта-Клаус, а легенда — персонаж, відомий у всьому світі як герой. Треба, щоб він на вулицях підвищував обізнаність людей. А дарувати цього разу ліпше маски та інші засоби захисту».

Чоловік каже, що змалку мріяв про справжній бетмобіль.

[Бассем Рауф, шанувальник Бетмена]:
«Багато хто виріс на мультфільмах про Бетмена і знає його як хорошого хлопця, що бореться зі злом».

Бассем щороку їздить Каїром на бетмобілі під час новорічних свят. Місцеві жителі люблять із ним фотографуватися. А єгиптянин радий дарувати людям радість.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Світові потрібний Бетмен»: єгиптянин у костюмі супергероя роздає захисні маскиУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: