26.10.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус бажає людям здоров’я й радить не забувати про інших

Санта-Клаус бажає людям здоров'я й радить не забувати про інших

Санта-Клаус у фінській Лапландії закінчив усі різдвяні приготування. Перед тим як вирушити разом з оленем Рудольфом..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Санта-Клаус у фінській Лапландії закінчив усі різдвяні приготування. Перед тим як вирушити разом з оленем Рудольфом у дорогу, він за традицією звернувся до світу.

[Санта-Клаус]:
«Ми всі пережили важкі часи й усілякі ситуації. Сподіваюся, різдвяні свята в цей особливий час подарують трохи полегшення».

Добрий дідусь радить відкласти турботи й провести Різдво з близькими. При цьому згадати всіх друзів і родичів, і навіть просто знайомих. У свята ніхто не повинен бути самотнім.

Санта каже, що рік був важким і для дітей. Він просить батьків приділяти їм більше уваги.

[Санта-Клаус]:
«Серед прохань подарувати іграшки й техніку я бачив багато бажань проводити більше часу з батьками й робити все разом. Тепер я бажаю всім щасливого й мирного Різдва. Залишайтеся в безпеці й будьте здорові. Не забувайте дотримуватися всіх важливих рекомендацій та інструкцій».

Цього року в навколосвітню різдвяну подорож Санту проводжають лише веселі ельфи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус бажає людям здоров’я й радить не забувати про інших40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в Аргентині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: