26.01.2024
Телеканал NTD

Подарунок на Різдво: слони роздали тайським дітям захисні маски

Подарунок на Різдво: слони роздали тайським дітям захисні маски

У тайській провінції Аюттхая слони й погоничі в костюмах Санти вітають учнів початкової школи з Різдвом...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У тайській провінції Аюттхая слони й погоничі в костюмах Санти вітають учнів початкової школи з Різдвом. Цього року ці сірі велетні роздають дітям захисні маски.

[Іттхі Панкхавламе, управитель палацу слонів Аюттхаї]:
«Ці чотири слони представляють тайського Санта-Клауса. Вони хочуть спонукати людей носити маски, мити руки й керуватися вказівками уряду. Цього року тайські слони дуже постраждали від пандемії. Коли епідемія COVID закінчиться, ми тепло привітаємо туристів».

Цього року слонів на територію школи не пустили, тому вони роздають маски на вулиці.

[школярка]:
«Я люблю слонів, бо вони смішні й милі. Як на мене, вони симпатичні».

Зазвичай у різдвяний сезон слони й погоничі обходять кілька шкіл і дарують учням іграшки та солодощі. У Таїланді сірих велетнів уважають священними тваринами. Діти завжди раді отримувати від них подарунки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Подарунок на Різдво: слони роздали тайським дітям захисні маскиСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: