25.04.2024
Телеканал NTD

Коти в костюмах Санти дарують різдвяний настрій гостям кафе в Сеулі

Коти в костюмах Санти дарують різдвяний настрій гостям кафе в Сеулі

Кото-кафе в Сеулі дарує гостям святковий настрій. У залі їх зустрічають мурчики в костюмах Санта-Клауса. Пухнастиків..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Кото-кафе в Сеулі дарує гостям святковий настрій. У залі їх зустрічають мурчики в костюмах Санта-Клауса. Пухнастиків можна брати на руки й гладити.

[гостя кафе]:
«Приємно бачити тут котів, і дуже добре, що можна насолоджуватися святковою атмосферою навіть під час пандемії».

[гостя кафе]:
«Цього року важко відчути атмосферу свята, тому чудово, що можна помилуватися котами в костюмах Санта-Клауса й відчути наближення Різдва».

Кафе працює вже чотири роки. Зараз у ньому живе 130 котів. Власниця дає притулок бездомним і покинутим тваринам. Вона не приймає пожертвувань і утримує вихованців на гроші, зароблені в цьому ж закладі.

Увесь різдвяний сезон мурчиків годують святковою вечерею.
Коротке посилання на цю сторінку:

Коти в костюмах Санти дарують різдвяний настрій гостям кафе в Сеулі40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: