16.12.2024
Телеканал NTD

Німці й австрійці заряджаються позитивом у прикрашених садах приватних будинків

Німці й австрійці заряджаються позитивом у прикрашених садах приватних будинків

Казкове містечко з різдвяними прикрасами створила австрійська сім'я в саду біля свого дому в Бад-Тацманнсдорфі. Дерева..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Казкове містечко з різдвяними прикрасами створила австрійська сім’я в саду біля свого дому в Бад-Тацманнсдорфі. Дерева й кущі вбралися в сукні з гірлянд, а неподалік прилаштувалися сяйні фігури. Їх тут понад 180.

Подивитися на святкову красу приїжджають десятки гостей.

[жителька Австрії]:
«Тут майже забуваєш про коронавірус, і це приємна зміна. Можна на якийсь час відволіктися від повсякденних проблеми!»

Різдвяна композиція займає 5000 квадратних метрів. Територію освітлює 600 тисяч вогнів.

А це приватний сад у німецькому місті Кріфтель. Тут різдвяними інсталяціями відає пенсіонер і колишній електрик Бернгард. Прикрашав сад сім тижнів. Цій традиції вже 40 років, і щоразу сюди приїжджають гості.

[Бернгард Даубіц, житель Кріфтеля]:
«Цього року різдвяних ярмарків немає, тому людям потрібно помилуватися чимось різдвяним в іншому місці, і таких будинків не так уже й багато. Тому вони приїжджають і дивляться. Це важливо для дітей, і для літніх, безперечно, теж».

Бернгард також збирає гроші для фонду допомоги тяжкохворим дітям. З початку грудня гості пожертвували 2000 євро.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німці й австрійці заряджаються позитивом у прикрашених садах приватних будинківОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: