19.06.2024
Телеканал NTD

Огляд позитивних митей 2020 року

Огляд позитивних митей 2020 року

Попри пандемію, у 2020 році було чимало позитивних і кумедних подій, а також цікавих знайомств. Згадаймо..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Попри пандемію, у 2020 році було чимало позитивних і кумедних подій, а також цікавих знайомств. Згадаймо їх разом.

Так, рік почався добре для оливкової черепахи Гуді. Вона змогла плавати завдяки ласту-протезу. Кінцівку тварина втратила, заплутавшись у рибальських сітях. Пристосування зробили тайські ветеринари.

В одному індонезійському місті винайшли цікавий спосіб змусити людей сидіти вдома під час карантину. Волонтерів переодягали в привидів, після чого ті виходили лякати безтурботних перехожих.

Британський ветеран Том Мур став символом стійкості в період карантину. До свого 100-річчя він 100 днів ходив біля свого дому, щоб зібрати кошти на допомогу лікарям. Зрештою йому вдалося отримати 50 мільйонів доларів. Потім його посвятила в лицарі сама королева Єлизавета II.

Надихнувшись його успіхом ще один британець теж захотів таким чином допомагати людям. Це 5-річний Тоні, що пройшов на протезах 10 кілометрів. Він зібрав мільйон 240 тисяч доларів.

[Тоні, житель Великої Британії]:
«Дуже добре. Я вирішив, що більше ходитиму, бо це дуже добре».

Фінський танцювальний колектив придумав, як давати концерти, перебуваючи на карантині й дотримуючись соцдистанціювання. Артисти записали свої виступи на відео, а потім їх об’єднали. Назвали акцію «Полька на карантині».

Ще один танцюрист, уже з Африки, привернув увагу в соцмережах своїми піруетами під дощем. Відтоді 11-річний нігерієць отримав велику фінансову допомогу від людей зі всього світу. Тепер відпрацьовує балетні рухи в школі й планує поїхати вчитися до США.

А одна південнокорейська пара, теж в умовах пандемії, створила курорт у себе вдома. Кожну кімнату подружжя оформило в різному стилі: від балійського курорту до пляжу на Гаваях.

На Сардинії в одного фермера народилося цуценя із зеленуватим відтінком шерсті. Його назвали Фісташкою. Цікаво, що його рідні брати й сестри забарвлені нормально.

Порадував і порятунок 4-річної дівчинки в турецькому Ізмірі. Будинок, у якому вона була, завалився через землетрус. Дитина провела під уламками 90 годин. Тепер її життю нічого не загрожує.

Бразильський майстер придумав, як під час пандемії урізноманітнити сірі будні. Він робить маски, які повторюють нижню частину обличчя. Тож виникає враження, що маски взагалі немає.

І наостанок про 81-річного альпініста з Іспанії. Карлос Сорія тренується, щоб підкорити одну з найвищих вершин планети — гору Дхаулагірі, що в Непалі. Її висота понад 8160 метрів. Сходження запланували на весну 2021 року. Раніше він уже підкорив 12 найвищих восьмитисячників світу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Огляд позитивних митей 2020 рокуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: