26.04.2024
Телеканал NTD

У мексиканському зоопарку підростає дитинча бегемота

У мексиканському зоопарку підростає дитинча бегемота

У мексиканському зоопарку «Саканго» підростає бегемотик. Він народився в липні й мав небагато шансів на виживання...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У мексиканському зоопарку «Саканго» підростає бегемотик. Він народився в липні й мав небагато шансів на виживання. Його мама з кличкою Тамба не могла самостійно вигодувати попереднє потомство.

Однак цього разу вона впоралася, і дитинча розвивається добре.

[Карлос Пумаріно Хіменес, співробітник зоопарку «Саканго»]:
«Найважливіше зараз те, що він став їсти більше твердої їжі й менше пити молока. Тепер він залюбки ласує травою, вирощеною гідропонним способом».

Бегемоти ведуть напівводний спосіб життя. Однак харчуються лише наземною рослинністю. Можуть їсти м’ясо чи падло, якщо організму гостро не вистачає мінеральних солей.

Маля в зоопарку «Саканго» починає потроху спілкуватися з іншими бегемотами, зокрема й зі своїм батьком. Але його мама Тамба поки вважає за краще довше тримати малюка біля себе.
Коротке посилання на цю сторінку:

У мексиканському зоопарку підростає дитинча бегемотаНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропорту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: