29.11.2024
Телеканал NTD

Замість авіарейсу — намет: в аеропорту Сінгапуру обладнали гламурний кемпінг

Замість авіарейсу — намет: в аеропорту Сінгапуру обладнали гламурний кемпінг

Сінгапурський аеропорт «Чангі» перетворив верхній поверх свого торгового центру на гламурний кемпінг. Серед прикрашених ялинок тепер..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Сінгапурський аеропорт «Чангі» перетворив верхній поверх свого торгового центру на гламурний кемпінг. Серед прикрашених ялинок тепер тут стоять намети класу люкс. У них можна із шиком переночувати, замінивши таким чином авіамандрівки.

[Фадліна Муса, жителька Сінгапуру]:
«Зазвичай на кожне свято ми виїжджаємо з країни, та зараз майже неможливо подорожувати, а шкільні канікули настали. Тому я вирішила придумати для дітей щось незвичайне. Мені здається, що їм подобається туризм. Вони завжди споруджують удома намети».

У кожному наметі є велике ліжко, засоби гігієни, бокси-холодильники і, звісно ж, різдвяні гірлянди.

[Хайріл Ануар Малек, житель Сінгапуру]:
«Ви знаєте, як нам усім було важко цього року, тому ми захотіли побути разом в іншій обстановці».

Ніч у розкішному наметі коштує 270 американських доларів. Щоправда, багаття тут не розкладеш, а прийняти душ можна лише в залі очікування або в готелі, що біля аеропорту. Та є й бонус — знижки на покупки в торговому центрі.

[Серен Бех, жителька Сінгапуру]:
«Гадаю, це чудова пригода для дітей, які ніколи не ночували в наметі».

Усі місця в гламурному кемпінгу заброньовано до кінця грудня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Замість авіарейсу — намет: в аеропорту Сінгапуру обладнали гламурний кемпінгМармурова мапа давнього Рима знову постала перед публікою в новому музеїЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЗ вікон знаменитого паризького ресторану буде видно церемонію відкриття Олімпіади-2024Римській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: