29.09.2024
Телеканал NTD

Маски для обличчя — популярний подарунок на Різдво

Маски для обличчя — популярний подарунок на Різдво

Різдво вже близько. Але тут у Лондоні виблискують не лише святкові прикраси. В одному з магазинів..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Різдво вже близько. Але тут у Лондоні виблискують не лише святкові прикраси. В одному з магазинів можна побачити блискучі маски для обличчя, які у 2020 році стали не просто основним засобом захисту, але й модним аксесуаром.

Понад тисяча незалежних дизайнерів демонструють тут свої варіанти. Ціна — від 20 до майже 135 доларів. Тож не дивно, що маски теж тепер купують як різдвяні подарунки.

[Наталія Гудзяк, співробітниця супермаркету]:
«Гадаю, це найпростіший спосіб заповнити різдвяний носок. Також це гарне доповнення до великого подарунка. Ми надихаємо людей купувати продукцію у дрібних виробників, щоб підтримувати їхній бізнес».

Деякі маски прикрашено кристалами Сваровські. Деякі — блискітками й вишивкою.

[Наталія Гудзяк, співробітниця супермаркету]:
«На початку пандемії пропонування було дуже обмеженим. Усі носили однакові маски. Тепер пропозицій просто сила-силенна. Є дуже стильні маски».

Деякі дизайнери почали робити маски з обрізків, зменшуючи обсяг відходів виробництва. А хтось, наприклад лондонська дизайнерка Аманда Райлі, надихає робити більш персональні подарунки. Тобто виробляти маски самостійно.

На її думку, цей аксесуар можна робити зі старих речей і біжутерії. Вона навіть розмістила на ютубі навчальне відео.

[Аманда Райлі, дизайнерка]:
«Весело різати старий одяг і створювати щось нове. Але якщо серйозно, треба задуматися про наші споживчі звички».

Згідно з опитуваннями, більш як п’ята частина британців планує купувати маски як подарунок друзям чи родичам.
Коротке посилання на цю сторінку:

Маски для обличчя — популярний подарунок на РіздвоФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторКарнавал у Венеції може стати «платним»Новий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: