19.03.2024
Телеканал NTD

«Надіти» чуже обличчя пропонує японський майстер зі створення масок

«Надіти» чуже обличчя пропонує японський майстер зі створення масок

«Надіти» чуже обличчя пропонує магазин масок у Токіо. Його власник Сюхей Окавара зазвичай виготовляє інвентар для..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

«Надіти» чуже обличчя пропонує магазин масок у Токіо. Його власник Сюхей Окавара зазвичай виготовляє інвентар для театральних вистав чи костюмованих свят. Але тепер він спробував зробити маску у вигляді обличчя людини.

[Сюхей Окавара, власник магазину масок]:
«Зазвичай нереально побачити двох людей із зовсім однаковим обличчям. Гадаю, було б кумедно створити таку ситуацію».

Майстер почав проєкт усередині жовтня. Через інтернет закликав людей продати зображення своїх облич. Йому надіслали багато фотографій.

[Сюхей Окавара, власник магазину масок]:
«Просто неймовірно, скільки людей з усього світу просять мене купити їхнє обличчя. Охочих придбати такі маски теж більше, ніж очікувалося. Гадаю, світ божевільний і веселий».

Ті, кого вибрав Сюхей, прийшли до нього в магазин. Японець просканував їхні обличчя, а потім зробив суперреалістичні маски. Процес виробництва тримає в таємниці. За кожне заскановане обличчя майстер заплатив 390 доларів. Готова маска коштує 950 доларів.

[Сюхей Окавара, власник магазину масок]:
«Я подумав, що буде весело продавати й купувати обличчя людей, тому й вирішив це робити».

Підприємливий японець уважає, що його незвичайні вироби купуватимуть не лише любителі змінювати зовнішність, але й колекціонери творів мистецтва. Він почне продавати маски в січні й чекає великого попиту.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Надіти» чуже обличчя пропонує японський майстер зі створення масокУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуПрогулянка найромантичнішим садом світуМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиДва індійські ресторани судяться через куряче каріМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніПінболом захоплюється дедалі більше молодіВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракар

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: