18.08.2024
Телеканал NTD

Урятованих від контрабандистів орангутангів повернули до Індонезії

Урятованих від контрабандистів орангутангів повернули до Індонезії

До Індонезії доставили двох суматранських орангутангів, які належать до виду, що зникає. Три роки тому їх..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

До Індонезії доставили двох суматранських орангутангів, які належать до виду, що зникає. Три роки тому їх конфіскували в контрабандистів на тайсько-малайзійському кордоні й помістили в центр розведення в Таїланді.

Самичок звуть Унг Аїнга й Наталі. Їм приблизно по шість років. Якийсь час вони побудуть на карантині.

[Рахмад Салех, природозахисник]:
«Згідно з правилами ми зробимо кілька аналізів. Через пандемію на додаток до стандартних перевірень ще протестуємо на COVID-19».

Якщо орангутанги здорові, то їх відправлять на острів Суматра в реабілітаційний центр заповідника Данау Ало. Потім випустять на волю.

Уважають, що в дикій природі є всього 7500 суматранських орангутангів. Вид зникає через зменшення місць проживання та браконьєрство.

З 2006 року з Таїланду до Індонезії відправили понад 70 урятованих орангутангів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Урятованих від контрабандистів орангутангів повернули до ІндонезіїВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадНирки — у центрі нової кризи в НепаліНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: