25.12.2024
Телеканал NTD

У Токіо з’явилася станція миття рук і дезінфікування смартфонів

У Токіо з'явилася станція миття рук і дезінфікування смартфонів

У токійському торговому кварталі Гіндза з'явилися станції миття рук. Усього тут установили 20 таких машин. Розробники..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

У токійському торговому кварталі Гіндза з’явилися станції миття рук. Усього тут установили 20 таких машин.

Розробники хочуть спонукати людей частіше мити руки, щоб стримати поширення коронавірусу. Машини не під’єднано до водопроводу й каналізації. Брудна вода проходить триступеневе очищення, після чого її знову можна використовувати. 20 літрів вистачає на те, щоб руки помили 500 разів.

[жителька Токіо]:
«Якщо часто користуєшся спиртом, то шкіра на руках грубіє. Тому я дуже вдячна за можливість мити руки водою».

Машина також може продезінфікувати смартфон.

[жителька Токіо]:
«Стерилізації смартфонів бракувало. Я постійно користуюся смартфонами, але не усвідомлювала, що погано їх стерилізую. Добре, що ця машина нагадала про те, що їх треба тримати в чистоті».

Розробник відправить 4000 станцій миття рук різним організаціям у всій Японії. Наступного року він планує вийти на міжнародний ринок.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Токіо з’явилася станція миття рук і дезінфікування смартфонівУ США тестують робота, який ходитиме по перетнутій місцевості Місяця та МарсаЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівУ Дубаї корали вирощують по-новомуУ Нідерландах тестуватимуть вакуумний поїзд HyperloopПонад 100 нових видів морських істот виявили в океані біля берегів ЧиліЯрмарок роботів проходить у данському місті ОденсеЛичинки коралів збирають біля берегів Таїланду, щоб урятувати рифиВ Австралії створили глину, яка допомагає зупинити цвітіння водиВосьминоги допомогли у створенні потужних присосків

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: