16.02.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус: «Слід дотримуватися всіх рекомендацій»

Санта-Клаус: «Слід дотримуватися всіх рекомендацій»

У селі Санта-Клауса у фінському Рованіемі, що за Полярним колом, цієї пори року зазвичай повно відвідувачів...

Дата завантаження: 2024-04-16

video

У селі Санта-Клауса у фінському Рованіемі, що за Полярним колом, цієї пори року зазвичай повно відвідувачів. Однак пандемія відлякала багатьох гостей. Тих, хто все ж приїхав, Санта зустрічає за перегородкою з оргскла.

Попри труднощі 2020 року, Санта-Клаус у своєму різдвяному посланні переконує дітей і дорослих, що приготування до свята йдуть добре.

А також закликає дотримуватися карантинних правил.

[Санта-Клаус]:

«Добридень! Через особливу ситуацію у світі деякі діти трохи непокояться щодо майбутнього Різдва. Можу сказати вам, що приготування тут, за Полярним колом у Лапландії, ідуть дуже добре. Але ми всі маємо бути слухняними й добрими. Слід дотримуватися всіх рекомендацій і правил соціального дистанціювання. Треба знайти нові способи підтримувати контакт із друзями, родичами та коханими».

Зазвичай село напередодні Різдва поспішають відвідати тисячі гостей. Вони хочуть побачити Санту до того, як він сяде в запряжені північними оленями сани й вирушить у подорож світом.

[Юкка Гільден, відвідувач]:
«Я постійний відвідувач. Уже багато років добиваюся виключення зі списку неслухів».

[Том, відвідувач]:
«Були тут до цього один раз, коли молодший був маленьким. Але тоді було набагато більше людей і черг».

Пошта Санти, де працюють ельфи, знову отримала від дітей тисячі листів. Також і від тих, хто через пандемію не зміг сюди приїхати.

Але деяким це все ж вдалося.

[Ніко, відвідувач]:
«Гадаю, мені пощастило».

Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус: «Слід дотримуватися всіх рекомендацій»Паризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуДерев’яний каркас даху собору Паризької Богоматері відновили200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступним

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: