29.11.2024
Телеканал NTD

Найдорожчу у світі маску для обличчя виставили на огляд у Флориді

Найдорожчу у світі маску для обличчя виставили на огляд у Флориді

Найдорожчу у світі захисну маску для обличчя виставили на огляд у магазині ізраїльської ювелірної компанії в..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Найдорожчу у світі захисну маску для обличчя виставили на огляд у магазині ізраїльської ювелірної компанії в Палм-Біч, що у Флориді. Витвір коштує півтора мільйона доларів.

Маску з 18-каратного білого золота інкрустовано білими й чорними діамантами. Усього на ній помістилося 3600 дорогоцінних каменів. Усередині респіратор, який захищає на 99 %.

Виріб замовив колекціонер зі США, коли почалася пандемія.

[Александра Асераф, співробітниця компанії ― виробника маски]:

«Він замовив маску, бо на нашому заводі в Ізраїлі працює 120 осіб, а продажів раптом не стало. Ми боялися, що доведеться розпустити штат. Але цей клієнт сказав, що постарається допомогти, і запропонував зробити для нього маску. Так і виникла ця ідея».

Маска важить 270 грамів. Постійно її носити, найімовірніше, буде незручно.

[Александра Асераф, співробітниця компанії ― виробника маски]:
«Її можна надіти на особливий захід, де хочеш якось привернути увагу чи просто відрізнятися від інших. Гадаю, головне те, що в майбутньому ця маска стане важливим твором мистецтва».

Після виставки маску доставлять власнику в Лос-Анджелес.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найдорожчу у світі маску для обличчя виставили на огляд у ФлоридіУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським Ахмадабадом10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: