29.03.2024
Телеканал NTD

Маски як прикраси: грецька дизайнерка використовує для декору стрази, камені та пір’я

Маски як прикраси: грецька дизайнерка використовує для декору стрази, камені та пір'я

Наближаються різдвяні свята, і ювелір з Афін поспішає закінчити колекцію майстерно оздоблених масок. Вона вирішила декорувати..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Наближаються різдвяні свята, і ювелір з Афін поспішає закінчити колекцію майстерно оздоблених масок. Вона вирішила декорувати їх камінням, кристалами, намистинами та пір’ям, щоби хоч трохи скрасити карантинне Різдво.

[Надія Беле, ювелір]:
«На жаль, схоже, що ситуація не зміниться, і цей аксесуар у нашому житті надовго. Я подумала, що можна зробити його привабливішим, адже всі ми потребуємо краси».

Маски стали обов’язковим аксесуаром у багатьох країнах світу. Надія каже, що в новорічні й різдвяні свята гарні маски будуть трендом.

[Надія Беле, ювелір]:
«Тепер, коли наближаються свята, можна надівати наші декоровані маски на вечірки й відчути себе ліпше».

Вона також зазначає, що кожен виріб оздоблює вручну й враховує всі побажання клієнтів. З ними спілкується по відеозв’язку. Утім, за її словами, вона б радо відмовилася від цього захисного засобу.

[Надія Беле, ювелір]:
«Багато великих домів моди інтегрували маски у свої колекції. На жаль, маски стали частиною моди. Мені самій цей аксесуар не дуже подобається. Сподіваюся, що скоро ми зможемо його позбутися й ніколи не одягнемо знову».

Серед клієнтів Надії багато грецьких знаменитостей. Вона каже, що в новорічні свята, крім масок, ще одним популярним товаром будуть каблучки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Маски як прикраси: грецька дизайнерка використовує для декору стрази, камені та пір’яУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівКупання серед криги: незвичайну розвагу пропонують у ШвеціїМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: